Etikettsamsung
Läst 1578 ggr
JenniferFahlander
2016-01-21, 20:35

Vad är skillnaden?

hej, Jag ska köpa en ny mobil o har alltid gillat samsung. Men ja har lite funderingar, ang samsung galaxy s5 o samsung galaxy neo tror ja den hette o funderar på vad skillnaden är? Är neo sämre än S5an ? Finns det någon skillnad emellan dom? isåfall vad ? :)

kissidor
2016-01-24, 08:31
#1

åh, ursäkta denna hade jag missat att svara på!

s5 neo är ju en nyare lite omgjord version av s5 som samtidigt ska vara billigare i utgångspris (fast samtidigt har ju ursprungliga s5:an sjunkit i pris så nu kostar de ju nästan lika) och det mesta är ju sig likt, men här är några skillnader: 

processorn är en annan och det är inte vid första ögonkastet uppenbart om den är bättre eller sämre efter som det är ett annat märke, men jag tror den ska vara lite bättre i neo.

frontkameran är mer högupplöst på neo.

fingeravtryckläsaren som satt i s5 är borta, men då de flesta verkade tycka att just den fingeravtrycksläsaren var ganska värdelös så är det väl inte en försämring egentligen.

i neo har de lyckats lösa vattentätheten på laddningsporten utan en sån där liten förarglig lucka som är i vägen ända tills den går sönder och då kan man kyssa vattentätheten adjö - klar fördel neo där alltså

IR-sändaren som satt i s5 tycks vara borta, så med neo kan man inte fjärra teven.

sen finns det fler små saker som kanske eller kanske inte skiljer, det finns motsägande uppgifter om det. eventuellt är tex trådlös laddning borttaget i neo.

sammantaget så verkar ju folk hursomhelst hyfsat nöjda med sina s5 neo iaf 🙂

Värd på Mobiltelefoner och Android

JenniferFahlander
2016-01-28, 02:16
#2

Okej tack, Vad menas med trådlös laddning i Neo? :) Annars värka de ju inte va så stor skillnad för fjärrar tvn gör ja aldrig ändå så :)

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

kissidor
2016-01-28, 06:11
#3

trådlös laddning i s5 men inte i s5 neo var det 🙂.  om en telefon har inbyggt stöd för trådlös laddning kan man köpa en laddplatta för det och då bara lägger man telefonen på den utan att stoppa i nån sladd så laddas den. det är väl ingen gigantisk poäng med att ha den möjligheten hemma, faktiskt så använder inte vi det i de av våra telefoner som har det. men säg att de börjar ha såna laddplattor på offentliga platser, till exempel inbyggda i borden på donken och så - ja då kan det ju vara väldigt smutt att kunna utnyttja det 🙂

Värd på Mobiltelefoner och Android

Upp till toppen