Etiketthårdvara
Läst 2185 ggr
Torin
2014-02-27, 09:28

Ställa in röstbrevlåda

Hopplöst! Kommer först till en röst som skall förklara hur jag gör, men allt eftersom jag knappar så slocknar ju skärmen och jag måste ringa upp igen innan jag är klar. Då börjar samma visa igen. Efter att ha försökt tre gånger ger jag upp. förbannade telefon som skall vara så krånglig!

Hälsningar Göran/.Värd för pensionärer/ifokus. Författare till "Konsten att leva billigt och må bra" samt "Mystiska träd"

kissidor
2014-02-27, 11:40
#1

men att skärmen släcks för att spara batteri är en sak, inte bryts väl samtalet för det? eller menar du faktiskt att skärmen slocknar medan du rör vid den, inte går att väcka och att samtalet bryts? då är det nåt fel på din telefon isf 😕

Värd på Mobiltelefoner och Android

Torin
2014-02-28, 10:14
#2

Skärmen slocknar och jag hör pratet, men även om jag petar på skärmen så kan jag inte komma tillbaka innan samtalet bryts.

Hälsningar Göran/.Värd för pensionärer/ifokus. Författare till "Konsten att leva billigt och må bra" samt "Mystiska träd"

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Upp till toppen