Appar

Bra musik app?

2018-10-30 15:39 #0 av: Maleficum

Söker en bra (men enkel) musikapp till min telefon.

Mitt största krav är att man ska kunna välja en rotkatalog och det bara är där appen "tittar" efter ljudfiler.

Stör mig extremt mycket på de medföljande musikapparna just för att dem letar upp ALLA ljudfiler och då jag lyssnar mycket på ljudböcker och därför har massor av ljudboksfiler också blir det alltid extremt jobbigt och rörigt att leta rätt på låtar när jag väl får för mig att lyssna på musik.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-11-01 00:28 #1 av: kissidor

ajdå, det var inte så lätt att svara på för en som bara streamar med spotify och liknande Funderar

men när jag kollar på min VLC så har den ju funktionen dels att den kan leta upp alla ljudfiler var de än ligger så som du inte vill ha det - men du kan ju också välja att leta i specifika mappar. samt att det verkar som att man under inställningar kan välja var den får leta. jag kanske missförstår vad du är ute efter, men du kan ju kolla den iaf Glad

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-11-01 10:11 #2 av: Maleficum

#1 Har VLC till datorn så kanske är värt att testa telefonversionen också :) Dock känns VLC egentligen lite för "avancerat" för vad jag är ute efter :P För det behöver ju inte kunna spela videos och liknande för min del.

Men är ju som sagt främst detta att man ska kunna välja vart den ska leta efter ljudfiler jag är ute efter.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-11-01 10:39 #3 av: kissidor

Jamen absolut, VLC är ju inte det första man tänker på utifrån din beskrivning om en enkel app Skrattar. Men det var den enda jag visste nåt om. Om det iaf går att ställa in den på det viset så kanske du iaf kan använda den så länge, tills du får nys om nån som stämmer in mer klockrent Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.