Köpråd

Begagnad G6 Edge, hur mkt värd?

2018-04-18 15:26 #0 av: Blanksteg

En begagnad Samsung G6 Edge i perfekt skick, 2 år gammal. Inga repor eller skador o.s.v.

Hur mycket skulle den vara värd tycker ni?

Hur många år till kommer nya uppdateringar funka för även den? 

Anmäl
2018-04-18 15:49 #1 av: kissidor

Det beror mycket på var du säljer den. Tradera är väl där du har chansen att få bäst betalt, och då hänger det ju lite på hur du lägger upp auktionen för att få bästa möjliga betalt. 1 kr startbud ger klart bäst resultat, men det kan förstås vara lite riskabelt. Det är också viktigt att ha en sluttid som passar många, när folk i allmänhet har möjlighet att sitta och passa på en auktion.

viktigt att du skriver rätt namn på telefonen också, så att folk får upp din auktion när de söker. nu förstår ju jag givetvis vilken telefon du menar, men om någon är ute efter en samsung galaxy s6 edge är det risk att sökfunktionen inte ger träff på en annons med rubriken G6 edge Glad

nånstans runt 2000 kr ser det ut som du skulle kunna få på tradera med rätt upplägg Glad

hur det ligger till med uppdateringarna vet ju bara samsung - men några nya androidversioner skulle jag bli väldigt förvånad om den fick. men kanske att den fortfarande kommer att få säkerhetsuppdateringar ibland ett tag till, det verkar samsung ha börjat sköta riktigt hyfsat faktiskt.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.