Spel

Föra över spel till ny telefon?

2017-03-23 21:09 #0 av: Skitgalen

Jag spelar rätt mycket på min telefon och dom flesta spel jag spelar kan man koppla till facebook så man kan synka det mellan datorn och telefonen, och då sparar det min framgång när jag sen byter telefon.
Men det är ett spel jag spelar som inte går att synka till facebook, Candy blast mania tror jag det heter, jag har kommit jättelångt på det spelet men när jag startade spelet på min telefon så fick jag börja om på nivå 1, finns det nåt sätt att föra över framgången från den gamla telefonen till min nya? 

Anmäl
2017-03-24 07:13 #1 av: kissidor

om inte spelet synkas med nånting annat heller, som till exempel speltillverkarens eget moln, eller googles play spel så är det i princip kört.

men jag ser att det är ett storm 8 spel, och det borde gå att synka med storm 8:s egen server. jag spelar ett annat storm 8 spel och de har alltid varit onormalt knöliga att synka, men jag såg nu för ett tag sen att det har blivit bättre Glad! du behöver skapa ett storm 8 id och ett lösenord till det i appen på den enheten där du har spelat det förut, och sen ska du kunna logga in med det id:t i din nya telefon och få över dina speldata

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.