Problemlösning

Lyssna på musik i surfplattan

2016-12-30 22:27 #0 av: beem

Jag har en surfplatta Samsung Galaxy Note 10.1

Jag har en fråga ang ljud / ljudvolym.

När jag laddar ner ett radioprogram (endast tal) och sen spelar upp det öppnas det i en spelare där jag kan justera ljudet under programmets gång.

När jag lyssnar på musik via Spotify finns ej denna möjlighet. Jag antar att det måste finnas men att jag inte hittar rätt.

Jag har ställt in ljudet under inställningar > ljud -  får att få en lämplig nivå men jag vill kunna ändra under tiden jag spelar.

Måste jag ladda ner en spelare då eller hur gör jag ?

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-12-30 23:37 #1 av: kissidor

Spotify kan inte spelas via en annan spelare, men jag förstår nog inte riktigt ditt problem - varför kan du inte ändra ljudet med plattans volymknappar?

Hursomhelst så finns det ju förstärkar- och equalizerappar som kan ge högre volym än plattans normala maxvolym, samt justera bas och sånt - ifall det är nåt sånt du menar Glad

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2016-12-31 11:06 #2 av: beem

Plattans volymknappar ?

När jag spelar upp musik så varierar volymen mellan låtarna och jag vill då kunna justera  det just då.  Jag har ställt in ljud via inställningar i plattan  men vissa låtar har låg volym så jag vill enkelt kunna höja just då för den låten.

När jag spelar in från radion - tal - så spelas det upp i en spelare med en  volymkontroll samt start och stopp men saknar det för musik från Spotify.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-12-31 11:57 #3 av: kissidor

Ok, då var det som jag tolkade det att du ville kunna göra helt enkelt, men jag blev förvirrad av att du inte helt enkelt använde plattans fysiska volymknappar (eller drog ner mediavolymkontrollen från aviseringsfältet) och därför tänkte jag att du kanske menade nåt annat - och nu är förvirringen ännu större YrarGlad.

det finns inga volymkontroller i spotify för att det behövs inte, det är inte där man ska justera ljudet. så än en gång, varför går det inte bra att använda plattans volymknappar Funderar?

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2016-12-31 14:36 #4 av: beem

OK då vet jag.

Tack för hjälpen.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.