Problemlösning

För lite minne

2016-12-19 09:22 #0 av: Loris M

Jag har en Samsung Galaxy och har problem med att ladda upp bilder här på Ifokus eller på FB. Har inte märkt något tidigare, eftersom jag så gott som alltid använder datorn för det. Men när jag nu försökte ladda upp en bild så visas detta meddelande: "Föregående åtgärd kan inte slutföras. För lite minne.".

Vad menas med det? Hur kan det vara för lite minne?

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-12-21 11:37 #1 av: Alix

Det kanske finns en gräns för hur många bilagor (antal eller datamängd) som varje användare kan ladda upp? Inte ovanligt med sådana gränser på forum.

Anmäl
2016-12-21 11:42 #2 av: Loris M

#1 Jag tror inte att det är problemet. Här på Ifokus finns väl ingen sådan gräns? 

Jag tänkte att det kan vara för många appar, program som laddats upp (även om jag själv inte gjort det) och som tar plats så jag har tagit bort Spotify bl.a. men ingen förändring. 

När jag går på inställningar och tittar på lagringsutrymme så har jag använt bara hälften av det som finns tillgängligt, så jag förstår inte hur det kan vara för lite minne. Funderar

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-12-24 13:31 #3 av: Tobbe_490

Ladda upp en bild med formuläret nedan. Bilden måste vara i PNG, GIF eller JPG-format och får inte vara mer än 5MB stor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.