Samsung

Akut hjälp! säkerhetskopiera trasig Samsung S6

2016-11-26 14:59 #0 av: Gandalftroll

Min Samsung Galaxy S6 har fått en ordentlig smäll och jag vet inte vad mobilen exakt håller på med. Men vad den gör är att lampan lyser antingen grönt, rött eller blått. Vid laddning är det oftast rött eller grönt. Hela mobilen blir också supervarm under och efter laddning.
Skärmen verkar inte fungera. Kan inte göra någonting med mobilen.

Saken är att jag vill säkerhetskopiera mobilens innehåll. Eller åtminstone komma åt bilder, kontaker etc och lägga det på en mapp i datorn

När jag kopplar in mobilen till datorn så hittas den under "Enheter och skrivare" men ingen annanstans. Kan inte komma åt dens innehåll, vilket jag vill då den ska skickas in för reparation där de kommer radera allt innehåll.

Anledningen till att jag inte kan komma in på den är för att man måste låsa upp mobilen och godkänna att datorn skall få tillgång till dens innehåll. Vilket jag ej kan göra.

Har provat ett par program som ska göra detta möjligt om man har en trasig mobil, men inget av programmen har fungerat med Galaxy S6 och nyare.

Behöver verkligen hjälp så fort som möjligt!

Anmäl
2016-11-27 08:53 #1 av: kissidor

Men har du inte dina kontakter och bilder synkade med ditt google konto tex?

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2016-11-30 23:00 #2 av: Gandalftroll

#1 Nej, men i fortsättningen ska jag synka allt

Anmäl
2016-12-01 11:02 #3 av: kissidor

ajdå, ja ibland får man lära sig den hårda vägen Ledsen. vet tyvärr ingen lösning på ditt problem när de appar som kunde ha löst det inte funkade.

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.