Samsung

Datorn hittar inte Samsung galaxy s6 Edge!!!!

2016-09-06 18:03 #0 av: noelcom

Hej!

Jag har en samsung där jag vill få bilder från datorn till min samsung eller tvärtom. Det kommer inte upp nåt i mobilen eller datorn att den är i kopplad. Första gången då jag sate i den tror jag att jag har klickat på endast laddnig. Jag har testet Kies men hittar fortfarande inte! Vad ska jag göra?  Hur får jag den så att datorn hittar den och jag kan importera bilder/videos? 

Behöver hjälp fort!!

/Noelcom

Anmäl
2016-09-06 18:12 #1 av: VoxBauers

Funkar inte Bluetooth?

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2016-09-06 23:16 #2 av: noelcom

Det funkar. Men problemet är att datorn hittar inte telefonen fast den är i kopplad😣

Anmäl
2016-09-07 20:44 #3 av: kissidor

har du haft den telefonen eller en annan samsung inkopplad i den datorn förut så du vet att det funkar - dvs att du vet att drivrutinerna är installerade? 

har du kollat på telefonen om det dyker upp nån fråga om du godkänner dataöverföring eller nåt sånt som du måste godkänna? jag ser att du skriver att du fått en fråga förut och då klickade i endast laddning, men frågan borde komma upp igen varje gång du ansluter

är det samsungs originalkabel du använder? en del billiga usb-kablar klarar inte dataöverföring alls, och även en kabel som en gång funkat kan bli dålig

har du testat att koppla in telefonen i en annan usb-port? man kan tro att det inte ska spela nån roll, men det vet jag av egen erfarenhet att det kan. 

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.