Samsung

Föra över bilder

2016-08-05 12:15 #0 av: amehvafan

Hej!

Jag har en Galaxy s6 Edge med os Marshmallow 6.0.1. Innan jag uppdaterade till det så funkade det perfekt med att kunna föra över bilder från mobilen till min chromebook med bara usb-sladden. Det funkade även super till Mac. Men efter uppdateringen så laddar den bara när jag ansluter till datorerna och det kommer inte "upp något" på varken datorn och mobilen.

Något som vet vad felet är?

Har testat smart switch och då anslöt mobilen, dock var inte smart switch det jag behövde, utan jag vill bara för över bilder till datorn.

Anmäl
2016-09-06 12:20 #1 av: Ymea

Du kan ju pröva använda dropbox, bara att instalera på båda enheterna och se till att de är synkade så kommer mobilen ladda upp bilderna på dropbox o h du kan flytta dem från dropboxmappen på datorn till vart du vill ha dem... :)

Anmäl
2016-09-06 13:30 #2 av: kissidor

fast eftersom en chromebook är inblandad så är ju det naturligaste valet google drive istället Glad. finns det någon anledning till att du inte använder det för att spara och synka dina bilder amehvafan? är det för att du inte vill gå ner något i bildkvalitet och då inte har tillräckligt utrymme på google drive? sjukt smidig lösning annars, det är vad jag använder och kommer på så sätt åt alla mina bilder precis överallt 

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.