HTC

HTC Desire stänger av sig

2014-12-20 00:32 #0 av: [Linsenhejhej]

Hej!

Min HTC Desire  går bara att använda när jag laddar den. Tar jag den bort från laddaren så stänger den av sig när jag skriver ett sms eller går in på internet. Den kan visa att den är fulladdad men ändå stänger den av sig själv. Är det mobilbatteriet det är fel på, eller bör jag köpa en helt ny mobil?

Anmäl
2014-12-20 02:28 #1 av: Hanna

Hur mycket batteri har du kvar sen när du startar? Om den nu går att starta?
Beroende på om du vill ha kvar mobilen eller inte så hade jag nog testat att köpa ett nytt batteri!
Du har ingen garanti kvar så att du kan lämna in den antar jag?

Sajtvärd på reptiler ifokus.
Medarbetare på leopardgecko ifokus

Anmäl
2014-12-20 11:09 #2 av: kissidor

om det nu faktiskt är htc desire du har, och inte htc desire "nånting nånting" så är det ju en i smartphonesammanhang räknat väldigt gammal telefon - och då är det väl absolut rimligt att batteriet kan vara slut helt enkelt. men om du har möjlighet att köpa en ny lur så är det ju ganska rimligt att överväga att byta upp sig helt och hållet också Glad. jag ser att den iaf har utbytbart batteri så du kan testa ett köpa ett sånt och se om det hjälper, nånstans mellan 150 och 200 pix för ett originalbatteri. hade den haft fast batteri hade det definitivt inte varit värt det att lämna in den för att få det utbytt.

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-12-20 18:11 #3 av: [Linsenhejhej]

#1: Helt fullt batteri när jag startar om mobilen. Ibland startar den om sig själv, ibland måste jag starta den själv. Jag köpte mobilen för ett par år sedan av min kompis, så har ingen garanti.

#2: Jag har den gamla HTC Desire, ja. Ska nog köpa ett nytt batteri.

Tack för era svar! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.