Samsung

hjälp!!!!! Med samsung plattan

2014-11-08 10:14 #0 av: Mangoozie

Hjääälp! Nejmen haha. Till problemet nu. Min lillebror har en samsung galaxy tab 3. Han var inne på taben som vanligt. Sen när han drog ner från längs upp med wi-fi ljud rotation osv. För att trycka in på något som kom upp i händelse eller vad det heter där uppe. Så fastnade skärmen. Nu när man trycker så händer det inget. Man kan inte trycka på hemknappen eller tillbakaknappen. Det fungerar om man trycker på stäng av knappen så blir den svart och trycker man på den så får man fram skärmen igen som det var fastfryst. Det går inte att stänga av den helt . Hur ska vi göra? Tacksam för svar och Hjälp!!!

Anmäl
2014-11-08 10:22 #1 av: Mangoozie

Jag löste det. Hur radera man detta inlägget haha.:)

Anmäl
2014-11-08 10:26 #2 av: kissidor

pröva en soft reset, genom att hålla inne powerknappen länge tills plattan stängs av, vänta en liten stund och slå på den igen. säg till om det inte hjälper så får vi ta fram hårdhandskarna 

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-11-08 10:28 #3 av: kissidor

jaha, hoppsan. det hann jag inte se innan mitt svar. var det så du gjorde dock? jag tycker inte vi ska ta bort inlägget, det kanske kan hjälpa nån annan isf.

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-11-16 08:53 #4 av: Mangoozie

#3 Jag tryckte på stäng av knappen och volymknappen som är neråt samtidigt i flera minuter. Sedan frågade plattan om jag skulle återställa tror jag det stod eller avbryta och starta om så jag tryckte på avbryt. Tack ändå:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.