Samsung

Film från datorn till mobilen

2014-05-11 15:59 #0 av: ClarasMamma

Jag har en film från en kamera som jag skulle vilja ha till telefonen. Hur ska jag bära mej åt? Har det nya Windows som man fattar 0 av. Tänkte först skicka filmen från fb så man kunde ta den där ifrån! Men då kan man intr skicka det formatet från fb :( suck! Någon som är duktig och kan hjälpa mej? :)

Anmäl
2014-05-11 17:32 #1 av: kissidor

kan du bara få in filmen från kameran till datorn så är ju det hela löst Glad, och nu är jag lite osäker om hur du menar men jag tror att du menar att den biten redan är klar, dvs du har redan filmen i datorn? 

vilken telefon har du? det ska vara bara att koppla in telefonen till datorn, möjligen måste du manuellt installera drivrutiner för den men har du en nyare telefon borde det gå av sig självt. sen ska du se telefonen i utforskaren precis som vilken usb-enhet som helst, och kunna kopiera filen från datorn till telefonen, välj då mappen DCIM som är galleriets mapp.

en annan lösning är att du skaffar dropbox och installerar detta på både datorn och telefonen.

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-05-11 21:47 #2 av: ClarasMamma

men åå varför har jag inte tänkt på det :)ja spelade in filmen från telefonen på datorn men filen va ju förstor för att skicka ändå:( men löste det på ett annat sätt:) tack så mycket för hjälpen :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.