Samsung

Hur gör man?

2014-01-07 11:02 #0 av: Torin

Jag har en Samsung, platt sak som heter Galaxy ACE.

Har inte lyckats bli vän med denännu, det tar tid att lära sig.

Har tagit lite bilder med kameran men vill ladda upp dem till min Macdator. Vet att man kan ansluta USB-sladd, men är rädd att bilderna försvinner i telefonen på något sätt. Sladdansutningen sker ju i samma hål som man laddar telefonen. Lite tips om detta vore bra.


En annan sak är att det blivit så många knappar som hamnat fel. Dem vill jag ha bor, men hur gör jag? När jag försöker dra knappen någonstans så öppnar sig ju funktionen i stället.

Hälsningar Göran/.Värd för pensionärer/ifokus. Författare till "Konsten att leva billigt och må bra" samt "Mystiska träd"

Anmäl
2014-01-07 13:15 #1 av: VSK

Om du inte har nå knas med din dator så kan aldrig bilderna i din telefon försvinna.


33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-01-07 14:06 #2 av: kissidor

Nej det är ingen fara, anslut du bara :-)
Med knappar antar jag du menar ikoner - tryck hårt och bestämt på dem så kan du flytta dem istället för att de öppnas. Du kan även ta bort dem helt från skärmen

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.