Problemlösning

Problem Samsung Tab

2013-12-31 13:21 #0 av: Paimon

Jag har en Samsung Galaxy Tab 3 som ville göra en programvaruuppdatering igår, godkände den och den startade om, efter omstart hade skärmen massa röda och gröna ränder över hela sig, detta höll i sig en stund så jag höll in avstängningsknappen, den startade om igen men den stannar på Samsung märket och sen står den och blinkar där, händer ingenting, lät den vara över natten, batteriet dog, laddade den fullt imorse, drog igång den, samma sak igen, står o blinkar på Samsung.

Nån som har en aning om vad det kan vara eller hur man fixar det?

Har testat att starta om den flera ggr, ingen skillnad.


Anmäl
2014-01-01 19:16 #1 av: MichaelE

Du kan lösa detta på två sätt. Antingen tar du kontakt med butiken som du köpte den av (antar att du har garanti kvar, eller om det är via abonnemang så ta kontakt med din operatör) så får du lämna in den så fixar de den.

Annars så trycker du på menyknappen när samsung loggan syns vid start så kommer du till recovery mode. Detta kallas tydligen för Safe mode för Samsung. Om du har en meny där så kan du välja att fabriksåterställa den. Notera att du kommer förlora data när du gör det!

Annars så sök runt på google. XDA brukar ha svar på det mesta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.