Övrigt om Android

Svengelska på Google Play

2013-04-24 22:17 #0 av: Jonsson9

Jag blir så himla frustrerad och förbannad över att Google Play måste översätta engelska texter till svenska. Jag tänker på apparnas beskrivningar och namn m.m.

Översättningen är OTROLIGT dålig, och man får liksom skumläsa igenom texten för kunna sätta ihop de olika bitarna och förstå hälften av vad de menar. ArgArgArg

Och inte heller har jag lyckats hitta någon inställning där jag kan välja att få allt på engelska istället. Är det någon som vet om det finns en sådan inställning eller finns det fler som känner samma frustration som jag?

Anmäl
2013-04-25 11:52 #1 av: kissidor

jag vet vad du menar och jag håller med Skrattar. man får väl säga att i ett land som sverige är det en björntjänst de gör en genom att lägga in appbeskrivningarna i översatt skick Vilar huvudet i handen. men om du går in och tillfälligt byter systemspråk så borde du slippa översättningen, kanske?

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-04-25 13:14 #2 av: ru4real

Det är automatiska översättningar. Jag kan hålla med om att svenskan i dem blir jävligt underlig, men går det inte att visa play enbart på engelska? Har inte studerat det tillräckligt noggrant och jag läser sällan hela texten där iaf.


Anmäl
2013-04-26 10:31 #3 av: Jonsson9

Ett tag hade dom det enbart på engelska har jag för mig, men nu är skitet tillbaks igen. Jag hittar ingen inställning iaf. Funderar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.