Spel

Speltips "Hill Climb Racing"

2012-11-01 15:33 #0 av: Jonsson9

I Hill Climb Racing finns det tre olika bilar att köpa, man börjar med en jeep och kan sedan "uppgradera" till monster truck eller en race car. Det finns sex olika banor som man kan låsa upp. Hill Climb Racing har ett medelbetyg på 4,6 stjärnor (2012-11-01) i Google Play efter 78 000 röster.

Länk till spelet på Google Play

Länk till utvecklarens hemsida

Hill Climb Racing är ett mycket bra tidsfördriv, man behöver bara hålla reda på två knappar, gas och broms, vilka man också använder för att luta bilen i luften.

För att kunna låsa upp banor och uppgradera sina bilar samlar man coins på banorna. Man kan också få extra coins om man gör olika stunt i luften eller när man klarar målen på banorna. Målen består av att ta sig olika distanser på banan. Det gäller att luta bilen rätt i luften så man landar på rätt sätt, för landar man upp och ner (på huvudet) så får man börja om igen.

Utmaningen ligger i banorna som alla sex har olika uppbyggnad och olika utmaningar. Det är ett härligt "flow" i spelet och man sugs in i spelet. I och med att man kan göra små uppgraderingar på bilen hela tiden så sporras man att hela tiden att komma längre och längre på banorna.

Utvecklarna heter Fingersoft och är ett finskt utvecklarteam som beskriver sig så här:
"Fingersoft is a group of software and mobile technology professionals enthusiast about making high-quality apps and games"

Ett toppenspel som jag även här ger högsta. Gör man ett litet misstag och hamnar på huvudet får man börja om från början, men där finns hela tiden något som driver en framåt.

Kostnad
Gratis!

Har du spelat Hill Climb Racing, och vad tyckte du?

Anmäl
2012-11-26 19:34 #1 av: Jonsson9

Släpps nya banor och fordon lite då och då. Cool

Anmäl
2012-11-26 21:14 #2 av: Snurpan79

Har spelat detta spel ett tag och gillar det skarpt. Kan varmt rekommenderas.

Medarbetare på Mobiltelefoner i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.