Övrigt om Android

Google Event 29/10 inställt

2012-10-28 02:25 #0 av: MichaelE

Ni läste rätt, de tre Nexus som skulle ha presenterats i New York den 29/10 är inställt pga orkanen Sandy.

http://www.swedroid.se/google-staller-in-event-pa-grund-av-orkan-varning-notis/?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews

Anmäl
2012-10-28 08:05 #1 av: kissidor

jag tyckte förstås oerhört synd om mig själv när jag såg detta igår (som en del av er vet har jag gått och räknat ner till det här eventet med stor förväntan) - i ungefär en sekund.

sen slog det mig att "men vänta nu, människor kommer kanske att få sina hem förstörda och skadas eller dö pga den här orkanen, och jag tänker gnälla för att jag får vänta några dagar till innan jag får fullständiga specs på nya nexus-telefonen" Skäms.

det är lätt hänt att man tappar perspektivet lite när man nördat in på nåt Oskyldig

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-10-29 13:30 #2 av: [Nathalie62]

Det är så mycket som förstörs och många blir skadade och till och med dör när sådant händer så det är fullt naturligt att det blir inställt kan jag tycka.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2012-10-29 20:08 #3 av: kissidor

oväntat nog har google gått ut med informationen ändå Glad, på nätet: http://officialandroid.blogspot.se/

swedroids startsida är fullproppad av info och kommentarer om helt nya nexus 4 och nexus 10, samt nya versionen av nexus 7 med inbyggt 3G och minnet utökat 32GB. androidnördar världen över surfar just nu sjövilda efter mer info om var grejerna släpps när och till vilket pris mm

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.