Problemlösning

Dolphin-problem

2012-10-25 07:20 #0 av: Jonsson9

Har nyligen börjat använda dolphin browser som webbläsare. Visst den känns hyffsat snabb, men där är också saker jag inte gillar (eller inte är van vid).

Jag har ett märkligt problem när jag surfar just på iFokus. När jag dubbelklickar för att zooma så händer ingenting, och jag tvingas att använda två fingrar till detta. Oerhört enerverande.

Jag kör Xperia S, någon mer som har det problemet?

Anmäl
2012-10-25 08:52 #1 av: kissidor

jag varken har sony eller kör dolphin, och just dubbelklickszoomningen funkar både i stock och i chrome för mig. men jag måste säga att det rent allmänt är ett och annat som beter sig konstigt i mobilen på ifokus jämfört med andra webbsidor. (vanliga webbversionen men i mobilen menar jag alltså - inte mobilversionen, den använder man ju bara om man har riktigt kasst nät för stunden)

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-10-25 09:02 #2 av: Jonsson9

Tyckte inte mig ha några större problem när jag körde med chrome.

Ibland lyckas jag dubbelklicka för att zooma har jag kommit fram till nu. Det är mycket märkligt.

Anmäl
2012-10-25 09:25 #3 av: kissidor

tja olästa funkar varken i stock eller i chrome för mig.

swype funkar som det ska i chrome men gör inga automatiska mellanslag samt går inte att byta ordet i stock. tyvärr är chrome fortfarande så mycket laggigare än stock att jag använder den bara om jag ska skriva ett låååångt inlägg från telefonen.

smileysarna finns inte tillgängliga vare sig i stock eller chrome.

en konstighet som började för kanske nån månad sen för mig i stock men inte i chrome är att när man gjort några hopp mellan olika inlägg eller sajter så svarar det plötsligt inte längre på enkelklick, utan det går bara med långklick och välj öppna

 

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-10-25 11:12 #4 av: MichaelE

Jag har inga problem med dubbelklickningen för att zooma, men sen kan det kanske bero på var du klickar. Jag klickar oftast på tomma ytor eller på text, inte bilder och länkar. Jag vet inte om det har nårgot med det att göra. Sedan finns ju Dolphin Browser i flera varianter, Mini, Vanlig och HD. Jag använder den vnalida och det fungerar utmärkt.

Anmäl
2012-10-25 11:31 #5 av: Jonsson9

Finns HD fortfarande? Det verkar hur som helst fungera lite när det känner för det, ibland börjar den markera text istället för att zooma in. Obestämd

Dock inte märkt några större problem på andra sidor.

Anmäl
2012-10-25 12:23 #6 av: [Nathalie62]

Tyvärr kör jag inte med Dolphin men du kan ju annars testa Opera mobil Jonsson ? Den är suverän på att zooma och denna webbläsare formar all text över hela skärmen, det finns även möjligheter att ändra hur mycket % i texten som ska förstoras/förminskas till exempel.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.