Problemlösning

Problem med ifokus på telefonen

2015-07-19 20:30 #0 av: Thiah

Halloj

Jag sitter med en ny Sony z3 compact och tycker att snurrandet på ifokus borde gå galant. Och det går galant så länge jag inte vill skriva. Att skriva har blivit till en rejäl pers för helt plötsligt kopierar texten sig själv,den blå markeringen kommer och den verkar inte förstå att just skrivna ord är ord.

Jag har först trott att det är nått jag gör för att tangentbordet är nytt och lite mindre än mitt gamla men icke.
Någon som råkat ut för något liknande? Eller är min telefon och ifokus bara otroligt osams?

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2015-07-20 20:28 #1 av: farvendal

Har exakt samma problem, men jag har en HTC

Anmäl
2015-07-20 20:43 #2 av: Thiah

"skönt" att jag inte är ensam

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2015-08-04 05:53 #3 av: Thiah

Puttar upp denna då jag ännu undrar vad som är fel. Vägrar snart ens försöka svara på något via mobilen för det kräver ett enormt tålamod...
Speciellt nu när mobilversionen inte helt verkar fungera....

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2015-08-04 06:48 #4 av: kissidor

jag känner inte igen just det där problemet, även om det ofta kan vara lite stökigt att skriva på ifokus från mobilen. vilken version använder du thia? webb- eller mobilversionen för det första, och om du använder webbversionen kör du då med desktopläge ikryssat eller inte? vilken webbläsare använder du, och har du testat om det blir nån skillnad med nån annan?

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2015-08-04 09:34 #5 av: Thiah

Använder både ifokus mobil och vanliga version men har ej haft skrivbordsversionen iklickad. Jag använder senaste Chrome vad den nu heter ;)

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2015-08-04 11:02 #6 av: kissidor

men har du alltså samma problem oavsett om du skriver från mobilversionen eller webbversionen? kan du prova och ladda ner firefox och se om det blir precis likadant? inte för att jag kan lösa problemet om det gör det tyvärr Skrattar, men då vet man iaf lite mer om problemet och det är nog info som supporten behöver om de ska kunna titta på det också Glad

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.